Over ons

info box img

Een enthousiast team.

Vol enthousiasme en met een gedegen team van 5 man staan wij voor u klaar! Wij hebben een uitgebreid assortiment, geven deskundig advies, zijn gemakkelijk te bereiken en hanteren scherpe prijzen.

Neem eens een kijkje in ons assortiment op de website of kom langs in de winkel. Wij staan u graag te woord.

De zingende kip

In 1962 is Jan Hofman begonnen met de gelijknamige zaak “Hofman” vanuit zijn ouderlijk huis, Voor de Broeken 19 in Ruinen. Als eerste opslagruimte werd het kippenhok “De zingende kip” gebruikt. Het assortiment bestond voornamelijk uit veevoer wat in zak- en bulkgoed werd verkocht.

Vijf jaar later, in 1967, is “Hofman” verhuisd naar de Munnekenweg 6. De zaak zit nu op een steenworp afstand van de Brink en het assortiment werd uitgebreid met meststoffen en enkele zakken honden- en kattenvoer.

Jan-Roelof Hofman is in 1995 bij zijn vader in de zaak komen werken. In het bezit van het diploma “Erkend vakhandel diergeneesmiddelen” en het textielbrevet, hebben vader en zoon een nieuwe start gemaakt. Eén jaar later is er dan ook een nieuwe opslagloods gebouwd waaruit de verkoop plaatsvond.

Vandaag de dag is het assortiment enorm gegroeid en naast paarden- en veevoer is er ook alles op het gebied van huisdieren, tuinartikelen, werkkleding, schoeisel en zelfs wasmiddelen. Het credo uit 1962 staat nog steeds: Kwaliteit, service en scherpe prijzen. Kom gerust met eigen ogen kijken.

Actueel