Actueel

By  HofmanRuinen  On

Pijnlijke gewrichten?

Pharmox Hond & Kat Glucosamine is een van de meest gebruikte supplementen voor honden en katten met artrose en/of gewrichtsproblemen. Dit product is een uitgebalanceerde combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM die speciaal samengesteld is voor honden en katten.

 

Gewrichtsproblemen bij honden en katten
Steeds meer honden en katten zijn gevoelig voor gewrichtsproblemen. Dit is niet alleen bij oudere honden en katten, of (te) zware honden en katten. Ook bij jonge, zeer beweeglijke honden en katten met een erfelijke aanleg voor gewrichtsproblemen. Geschikt voor ieder type hond of kat.

De siroop is gemakkelijk te doseren en geschikt voor dagelijks gebruik. De siroop laat geen resten achter in de voerbak of in de bek van de hond of kat.

Wat is Glucosamine?
Glucosamine is een lichaamseigen stof, welke in verhoogde concentraties wordt teruggevonden in gewrichten, kraakbeen (kraakbeenmatrix), gewrichtsvloeistof en pezen.


Symptomen van gewrichtsproblemen zijn:

– Je hond of kat heeft stijve of gevoelige gewrichten
–  Je hond of kat gaat mank lopen
– Je hond of kan kan moeilijk zitten of staan
– Je hond of kat wil niet trap lopen of in de auto klimmen
– Je hond of kat is zwaarder geworden
– Je hond of kat wil minder spelen
– Je hond of kat vertoond gedragsverandering
– Je hond of kat is minder alert

Gebruik de juiste voedingsstoffenGewrichten van je hond of kat kan je ondersteunen door op tijd te beginnen met de juiste voedingsstoffen. Gewrichtsproblemen worden meestal door het kraakbeen veroorzaakt. Als de hond of kat ouder/zwaarder wordt. Kan het kraakbeen langzaam gaan slijten, waardoor de gewrichten gaan schuren. Het lichaam van mens en dier kan zelf glucosamine aanmaken, wat nodig is voor de aanmaak van kraakbeencellen en gewrichtsvloeistof.

Maar als een hond of kat ouder wordt of de gewrichten zijn extra belast door overgewicht of intensieve bewegingen dan is een voedingssupplement zoals Pharmox Hond & Kat een goede aanvulling. Dit is een voedingssupplement wat de juiste combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM bevat.

Verkrijgbaar in 500 ml en 1 ltr verpakking.
Voor meer informatie, neem is een kijkje op Pharmox

Actueel